Sajter som vi byggt

Här visar vi några av de produktioner vi har gjort de senaste åren. Hör gärna av dig om du vill se fler exempel.

WORDPRESS ELLER STATISK HTML/CSS

Du väljer hur du vill synas

Till vardags jobbar med att bygga säkra, responsiva och moderna sajter till företag. Sökmotoroptimerade webbplatser och webbshopar som designas och anpassas efter våra kunders behov – Integrerade i WordPress, världens ledande CMS.

Ibland finns önskemål och behov att vi kodar en statisk sajt i HTML/CSS och då gör vi givetvis det. Vi designar och kodar din sajt från grunden med skillnaden att vi inte integrerar ett CMS.

Christoffer Landberg

Fox belysning

En sajt som har några år på nacken men ändå håller måttet! Stilren ”Nordiskt” designspråk och funktioner som t ex filtrering av produkter.

Till sajten>

Peter Sahlin

Autoexperten Norrteljeporten

Sajt från 2020 beställd av Wbil i Norrtälje. Klassisk ”bilhandlarsida” med visning av produkter och tjänster samt uppdatering online av bilar i lager. Nu en renodlad serviceanläggning.

Till sajten>

Peter Sahlin

NatureProof Sweden

Helt ny sajt beställd av en startup med tillväxtambitioner. NatureProof bidrar till en hållbar värld med senaste teknologi för energiförsörjning till både större och mindre förbrukare.

Till sajten>

Peter Sahlin

Trailerservice

Trailerservice i Södertälje AB tillgodoser snabb service, reparationer, specialanpassningar och påbyggnationer på såväl lastbil som trailer.

Till sajten>